U kunt mij ook inschakelen voor advisering bij:
De ontwikkeling van voedingsmiddelen:
- voedingskundige ondersteuning bij de ontwikkeling van een product;
- signaleren van belangrijke voedingskundige ontwikkelingen (gezondheidseffecten, aanbevelingen, wetgeving) en deze ‘vertalen’ naar productniveau;
evalueren van de productsamenstelling en het uitvoeren van concurrentie- analyses; berekenen van de voedingskundige samenstelling van een product of recept; - literatuuronderzoek.
De communicatie rondom uw voedingsmiddel:
- ontwikkelen van voedingskundige en producttechnische informatie over producten, zoals factsheets en Questions & Answers;
- aanleveren van voedingskundige informatie voor de onderbouwing van claims, claimsupport dossiers en communicatiematerialen (bv. websites, nieuwsbrieven);
- beantwoorden van vragen over voeding;
- ontwikkelen van position statements en factsheets.
Inhoudelijke ondersteuning van uw (voorlichtings-)materiaal:
- klopt de inhoud met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen;
- sluiten de adviezen aan bij de praktijk;
welke recente ontwikkelingen zijn interessant om te delen met uw doelgroep.
Ook voor het uitvoeren van andere voedingskundige projecten, ga ik graag met u in gesprek. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.
Copyright © Caroelien Schuurman. Alle rechten voorbehouden.